Beantwoord de vragen

Leuk cadeau voor hem kopen

 

Soms is het moeilijk om een leuk cadeau voor hem te vinden. Om die reden heb ik een aantal tips voor je opgesteld om een zo leuk en origineel cadeau te geven op een bepaalde gelegenheid. Ook kan je tips vinden die voor alle leeftijden zijn geschikt. Of je nu een cadeau zoekt voor je vader, broer, vriend of opa.

 

Er komen weer verjaardagen aan van kennissen, vrienden, opa’s of van je broers. Maar je hebt nog geen idee wat je wilt geven. In dit artikel kan je wat inspiratie vinden over wat leuke cadeau ideeën die het altijd goed doen. Dingen als tijdschriften worden al te vaak gegeven op verjaardagen maar kunnen voor sommige mensen altijd wel leuke cadeautjes zijn. Iemand die bijvoorbeeld erg van auto’s houdt kan je zeker blij maken met een Autoweek of een leuke dvd van Top Gear. Bij dit soort kleinigheden hoef je gelukkig niet op je budget te letten. Maar bij andere personen die een wat duurder cadeau op het oog hebben weer wel. Zou je ze dan dit cadeau moeten geven of is het beter om met iets anders origineels aan te zetten. Want soms is het natuurlijk niet realistisch om een nieuwe rugzak van 69 euro als cadeau te geven. Je zou bij dit soort opties bijvoorbeeld aan een klein reiskitje kunnen denken om mee te nemen. Of een etui als de tas voor school bedoeld is. Afhankelijk van de persoon is het altijd beter om wat breder te kijken dan alleen naar de cadeaus die er gevraagd worden.

 

Een cadeau met toegevoegde waarde (gepersonaliseerd)

Vaak is het een goed idee om een cadeau te geven dat wat extra’s is dan alleen het cadeau waar om gevraagd wordt. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een fotolijstje met een mooie vakantiefoto erin, een bierpakket gepersonaliseerd op basis van zijn favoriete biertjes of een gepersonaliseerd straatbord met zijn naam erop voor in de woonkamer. Hierbij kan je ook inspelen op verschillende thema’s. Je kan bijvoorbeeld het gepersonaliseerde straatbord geven nadat iemand verhuisd is. 

Iets [VRAAG 8]  je ook wat aan hebt

De meeste mannen vinden het leuk om een cadeau te krijgen dat ze ook kunnen gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bidon voor bij het racefietsen, een tang om vlees te pakken bij het barbecueën, een pizzasnijder, een wokpan, een doucheradio of een mooie retro scheerset. Hierbij is het wel van belang dat je goed op de prijs en de persoon let. Je kan een barbecuetang niet aan iedereen geven. Ook is het bij dit soort cadeaus van groot belang om goed met anderen op de verjaardag af te stemmen wie welk cadeau koopt. Er zijn namelijk bij dit soort cadeaus veel mensen die met een soortgelijk product aankomen. Een bidon is natuurlijk erg handig maar om er twee versies van te hebben is weer wat te veel van het goede. Probeer als je zo’n product wilt kopen dus van tevoren je andere broers, vrienden ooms of tantes te benaderen om te vragen welk cadeau ze van plan zijn om te geven. Mocht je hier geen zin in hebben dan is er ook nog een andere optie, je gaat voor een compleet uniek, functioneel cadeau. Hierbij zou je kunnen denken aan het geven van producten als een originele flessenopener, sudoku wc-papier of een speciaal gevormd bierglas. Dit soort kleinigheden doen het vooral goed bij mensen die je niet heel erg goed kent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een achterneef die je niet vaak ziet of je oudoom.

 

Conclusie

Een cadeau voor hem kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Hierbij zijn er drie aspecten waar je goed op moet letten: Persoon, functionaliteit en gelegenheid. Bij de persoon gaat het meer over wat hij leuk vindt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iemand die erg van zeilen houdt. Hierbij zou je kunnen inspelen met onder andere een tijdschrift, model of andere accessoires.  Ook de functionaliteit is belangrijk. Als hij het cadeau veel gebruikt dan betekent dit dat hij het cadeau erg leuk vindt. En als laatste punt is de gelegenheid iets om erg veel rekening mee te houden.

Enter your username and password to log into your account

Allready have an account?

Registration form

This field is required.
This field is required.
This field is required.
This field is required.
This field is required.
This field is required.

login

Enter your email and password and start exploding killer features